Greys

Sitter under mitt gosiga täcke och ser på säsongspremiären av Greys Anatomy med en kopp te och lite pluggpapper bredvid mig som jag tänkt att jag ska kika igenom under pauserna. Höst är lika med alla bra serier som drar igång! Nästa vecka är det ju dags för Desperate Housewifes och veckan efter det tror jag Gossip Girl börjar igen.

Ni som ser Greys idag, hur många gånger har ni gråtit hittills? Det är svårt att hålla tårarna borta...

Inspiration


Såpbubblor från Calligraphen som gästerna kan blåsa utanför kyrkan.


Presentaskar med rosa godis till gästerna kanske? Även de från Calligraphen.


Rosa organzaband att binda runt såpbubblorflaskorna, inbjudningskort, ljuskoppar eller något annat. Från Myheart.


Rosa rosblad från Bröllopsbubblor att dekorera bord, altargången eller kyrktrappan med.


Mer klänningar


Fin annorlunda klänning, älskar överdelen!

 


Åh vad jag är bra!

Jag klarade praktiska tentan!! :) Skönt! Har unnat mig en soft stund här hemma nu men måste nog snart ta tag i pluggandet till den skriftliga som är på fredag. Känner att det blir mycket pluggsnack här och inte så mycket bröllop (eller annat heller för den delen) men det kommer ju mer det närmar sig den stora dagen ♥. Ännu är det drygt 10 månader kvar. Idag har jag i alla fall köpt lite material till inbjudningskorten så när jag får en stund över ska jag testa den idé jag har nu.

Har fått en kommentar angående tips på kvällsmål, lovar att ta tag i det så fort jag hinner! :)


Nu gäller det

Nu finns det snart ingen återvändo, imorgon klockan 11 är upp till bevis för min praktiska förmåga när det gäller sjukgymnastisk behandling. Både helgen och den här dagen har spenderats med plugg så jag hoppas att det ska gå vägen. Ni måste hålla tummarna för mig!! :)

Ligger i sängen och ser Hollywoodfruar nu, ett nytt favoritprogram! Självklart har jag laptopen med mig och tittar runt lite på nätet samtidigt. Men snart ska jag sova så att jag är utvilad till morgondagen, efter examinationen är det bara att sätta igång att plugga till den skriftliga tentan på fredag. Full fart framåt!

Keep Calm and Carry On



Denna poster i rosa skulle jag gärna ha på väggen. Känns som ett bra tips på vägen i livet. Finns att köpa hos Petrified in Pink (där även bilden kommer ifrån) som även har massa annat fint som t ex personliga anteckningsböcker och söta kuvertförslutare.


Lite mycket just nu

Det var längesen jag skrev här nu! Det har varit mycket i skolan och nu börjar tentaplugget på ALLVAR då tentorna verkligen närmar sig med stormsteg så det har helt enkelt inte funnits så mycket tid till varken bloggande eller bröllopsplanerande. Men så snart tentorna är avklarade så hoppas jag det blir lite sånt igen. Tror jag ska köpa lite material till inbjudningskorten och börja testa mig fram lite nästa helg. Har lite idéer om hur det ska se ut.

Idag blir det böckerna men jag ska förhoppningsvis hinna med en promenad i solen och lite lördagsmys!
Hoppas ni får en bra dag!


Vill ha!


Den här kudden från Mio får gärna flytta in hos mig, passar bra nu i bröllopsplanerartider! Den heter Rosig och kostar 390 kronor.


Idol och lite ångest

Nu är det bara 1 vecka kvar till min praktiska tenta vilket betyder att ångesten är här!! På allvar! Försöker koppla av lite med Idol men det maler ändå i huvudet att jag borde plugga, borde plugga, borde plugga... Åh vad jag längtar till nästa fredag då är den skriftliga tentan också gjord och det är dags att åka hem en sväng över helgen. Det ska bli helt underbart! :)

Sunny Sunday

Vilket härligt väder det är ute idag! Jag borde verkligen inte sitta inne och plugga eller hur? Har varit på F&S och kört ett pass och sen har jag planer på att gå ner på stan för lite ärenden. Men sen får det nog bli liiiite plugg idag också, för att hålla ångesten på någorlunda avstånd.

Shoppade en ny Allt om Bröllop-tidning igår och där fanns en del inspiration. Kanske fotar sen och lägger upp så ni också får se. Det blir nog lite bröllopspyssel här i kväll framför tvn. Jag har ju tänkt göra ett fotoalbum om vägen fram till altaret och fina bilder som inspirerar så det kanske jag ska pyssla med.

Hoppas ni får en bra dag i solen!


Wedding Cake ♥


Den perfekta bröllopstårtan? Men det lutar nog åt att vi kommer att göra vita prinsesstårtor med något inslag av rosa, kanske rosor. Eller kanske vita gräddtårtor eftersom det är många i familjen (inkl jag) som inte tål marsipanen.


Lördag

Egentligen skulle jag velat vara hemma och ledig idag och kunna mysa runt på stan, shoppa och fika. Men istället är jag här i mitt andra hem och en dag full med plugg väntar. Jag tog i alla fall lite sovmorgon och har haft mysfrukost framför datorn och kikat runt på olika bröllopssidor. Såg att det har kommit ut ännu en ny bröllopstidning, den måste jag köpa i helgen! ;) Kan ju inte bara plugga hela tiden.

Saknar er där hemma! 13 dagar kvar tills jag åker hem nästa gång!


Härligt med fredag

Åh så skönt med fredag idag! Vi hade bara halvdag i skolan och sen blev det en lunch på stan med några från klassen. Nu är tanken att jag ska plugga lite innan dansträningen börjar. Ikväll blir det tjejkväll med tacos, godis och film, ska bli mysigt.

 


Just nu är detta en av favoritbuketterna!


Blogglovin

Följ min blogg med bloglovin

En mindre rolig dag

Som rubriken antyder så har det varit en mindre rolig dag idag. Skolan var helt ok med TENS-utbildning, inte varje dag man får sitta med lite skön TENS-massage på ryggen på föreläsning! Men sen kom beskedet om våra nästa VFU-platser. Man kan väl utan att överdriva säga att jag blev lite missnöjd. Första perioden är det tågpendling på ca 25 min, vilket är helt ok. Andra perioden kommer jag få bo på annan ort och därifrån ta mig till praktikplatsen med buss i ungefär en timme. Suck. MEN jag ska försöka göra det bästa av situationen och hoppas att det ändå är en bra plats och att jag kommer lära mig mycket. Efter dom 5 veckorna är det jul, jag får åka hem och sedan är det bara 1 termin kvar av hela utbildningen. Tyvärr är det inte helt lätt att tänka så hela tiden.

Skönt att skriva av sig lite, även om sånt som inte handlar om bröllopet! Det blev lite träning idag, körde ett lättare medelpass för att se hur kroppen reagerade nu när jag varit förkyld i över en vecka. Det var lite jobbigt kan jag säga! ;) Har även pluggat lite idag och självklart kollat på Idol. Nu blir det snart sängen så jag är redo för en heldag med manuella terapier imorgon.

Romantiskt

 
Första klänningen är från Aspera, modell nr 4352 och den andra är från Kik.


Min favorit från Rosy Garbo, helt underbar.


Tävling

Bloggaren Kelly har en tävling där man kan vinna ett superfint underklädesset från Lindex, från deras kollektion The In Between Collection. Självklart är jag med och tävlar! Fina underkläder behövs ju alltid!


8 år ♥

Igår, den 14 september, hade jag och F varit ett par i 8 år! Tyvärr fick vi ju inte fira den dagen tillsammans som vi har gjort alla andra år. Men jag var ju hemma i helgen och i söndags kväll blev det mys med hemmagjord pizza och lite annat gott. Vi pratade en del om bröllopet också. ;)

De senaste 8 åren varit de bästa i mitt liv och jag är världens lyckligaste som har hittat mannen i mitt liv. Det finns bara ett mörkt moln på himlen och det är att vi nu (och de senaste 2 åren) inte bor tillsammans och just nu känns detta extra jobbigt. MEN vi har ju snart klarat detta också, knappt 9 månader kvar! Älskar dig F! ♥



Äntligen

Idag ska jag äntligen få åka hem till Småland igen! Längtar efter att träffa alla, tyvärr är mamma bortrest så vi får se om jag hinner träffa henne innan jag åker tillbaka igen. Men först blir det skolan så klart!
Kanske blir det lite uppehåll i bloggandet då jag inte tar med datorn hem men det ska planeras lite bröllop ändå så klart! :)


090909

Roligt datum idag eller hur?! Idag är det faktiskt 6 år sedan jag tog körkort! :)

Nu blir det skolan hela långa dagen med lite praktisk träning, vilket kan behövas tycker jag. Sen blir det hem och packa (hemresa imorn!!!♥), plugga och fixa lite här. Förkylningen är bättre, inget halsont men lite täppt. Skönt det!

Hoppas ni får en bra dag!

 


Sweet Home Alabama

Efter en lång och frustrerande dag i skolan ska jag nu krypa ner och sova. Ett annars intressant och roligt ämne blev idag bara stressande och jobbigt men det är bara att ta nya tag inför morgondagen.

Ni missade väl inte Idol idag?! Underbart att det har börjat nu igen, längtar till de obligatoriska Idolkvällarna som en början på helgen sen framöver i höst. Nu ser jag Sweet Home Alabama men som sagt så är det nog dags att sova snart så förkylningen försvinner!

Från Lindex

Lindex Shop Online - Blus
Söt tunika

Lindex Shop Online - Väst
Nitväst, båda från Lindex Webshop


Sov Gott

Sov nästan hela dagen sen och efter det kände jag mig faktiskt liiite piggare, hoppas att det bara är en vanlig förkylning som går över snabbt och inget annat otäckt. Katalogen och proverna från Calligraphen låg i brevlådan idag så det piggade upp mig lite också. Det finns så mycket fint så det är svårt att bestämma hur man vill ha det med inbjudningskort, festprogram, vigselprogram, placeringskort mm mm.

Nu blir det sängen, ska kika lite på Pirates of Caribbean på kanal 9 också.

Sjuk

Halsont och krasslig! Har kurerat mig med pannkakor till lunch och lite glass till efterrätt. Nu blir det sängen några timmar framöver för att se om det kan vända. Håller tummarna för det!!


BröllopsGuiden


Bröllopsguiden innehöll massa inspiration, bl a detta:

 

Ringar!



En av alla underbara klänningar

 

Drömfrisyren!

  

Planeringskalender, checklista för fotografering och en budget! Perfekt!


Shopping


Lite nödvändigheter som schampo, balsam och duschcreme. Och så en nyutkommen Bröllopstidning såklart! :)


Söndag

Jag ser på statistiken att fler från min gamla blogg har hittat hit, trevligt! Kände att det var dags att byta nu då jag skrivit nästan 3 år i den gamla och att det nu har kommit in nått nytt i mitt liv som präglar det oerhört. En början på ett nytt kapitel som startar på allvar nästa sommar.

Gårdagskvällen tillbringades med den otroligt spännande filmen Twilight, lite sent ute kanske men nu har vi sett den och den var jättebra och mycket sevärd om inte annat för Robert Pattinson! ;) Förlåt älskling!
Nu efter en tallrik gröt ska jag bege mig till gymmet för att köra lite ben och det blir nog en runda på löpbandet också. Sen är planerna att plugga lite och att kanske ta en runda på stan då jag har ett ärende åt syrran.

Hoppas ni får en trevlig söndag!



Svårt att välja

Fastnade här i kväll inne på Calligraphens sida. Där finns hur mycket fint som helst! Hur ska man kunna bestämma inbjudningskort, festprogram, vigselprogram, servetter mm mm. Beställde i alla fall en katalog och lite prover på olika kort. Egentligen hade jag tänkt att göra egna men det kan alltid vara bra med lite inspiration.
Nu blir det sängen!


Håruppsättningar


Superfint.


Romantisk halvuppsättning.


Ännu en halvuppsättning.


Endorfiner i hela kroppen

Jag var trött och lite hängig när jag kom hem från en lång dag i skolan men så slängde jag i mig lite mellanmål och skuttade iväg till gymmet och körde ett intensiv-jympapass och gick därifrån mycket piggare! Svårare behöver det inte vara! Visst, jag vet hur det är när man egentligen bara vill krypa ner framför tvn under en tjock filt och slappa. Men oftast vinner ändå träningen då känslan efteråt ett bra pass är oslagbar!! Testa ni också!



Från en löptur i somras...

Bild: privat


Det går framåt

I måndags pratade jag med den präst som vi vill ha till vigseln. Det är en av mina bästa vänners pappa som jag har träffat mycket genom hela min barndom och han har även döpt och konfirmerat mig. Det var roligt att han kände sig hedrad men tyvärr kunde han inte lämna ett 100-procentigt svar då det ligger under hans semester. Men jag tror det ordnar sig ändå!

Även den kantor som vi önskade bokades i måndags. Vi har arbetat några gånger tillsammans och jag tycker det känns jättebra att det är någon vi känner och som vi vet är bra.

Det som jag känner måste beslutas lite mer om nu är fotograf, gästlistan och om vi ska ha öppet hus direkt efter vigseln. Nästa helg åker jag hem till min blivande man så då får det nog bli lite bröllopsplanerande.


RSS 2.0