Mysig helg

Jag har haft en jättemysig helg med besök av både mamma och en av mina mostrar. Mycket god mat, shopping, fika och mys har det blivit. Så nu är jag redo för en vecka med lite mer ex-arbete och sedan lite av den där nya flumkursen vi läser nu. Tacka vet jag anatomi och annat sånt fattbart. Sociologi är nog inte riktigt min grej!

Ska se klart Wallander nu och sen sova! Just det! F har bokat biljetter hit helgen v 12! Jippie säger jag! :)

Förlovningsringen ♥


Här är den!


Ringarna är klara ♥

Igår var jag och hämtade och betalade ringarna så nu har vi båda våra förlovningsringar på oss igen och vigselringen finns i säkert förvar. ;) Har ju varit tvungen att prova den några gånger bara... Den är superfin och jag är jättenöjd med kombinationen. När jag (och värdinnan... ;)) lämnade guldsmeden kändes det verkligen att nu är det allvar. Om drygt 5 månader är vi gifta!! ♥

Har tyvärr ingen USB-kabel med mig men visar kanske bilder när jag kommer tillbaka till Västerås, i alla fall på förlovningsringen. Vigselringen för ni vänta lite med...

No More Snow

Nu vill jag inte ha mer snö! Det blev ingen träning igår då alla idrottshallar är stängda i hela stan och så även idag pga av risken för takras. Jag har stått i kö 45 minuter för att köpa en ny tågbiljett till en resa som med all säkerhet kommer att vara mycket försenad. Vi har skottat utanför huset (trots att vi varken är ägare eller vaktmästare här...) för hundrafemtioåttonde gången den här helgen och det går knappt ta sig fram med bilen i stan. Usch nu vill jag ha VÅR! Mamma hade mätt snödjupet ute i deras trädgård och det var 80 cm idag! Det är nästan hälften av hur lång jag är! Sjukt!

Nu blir det snart en snöig promenad med J och vi ska hämta ut ringarna som klara på vägen hem. Ikväll är älsklingen ledig från träning (för en gångs skull har vi lyckats tajma det!) så då blir det mys här hemma och kanske ännu en snöpromenad... :)

Hemma fortfarande!

Idag skulle jag egentligen varit på väg tillbaka till Västerås men pga snökaoset så stannar jag kvar i Småland några dagar till. Det gör faktiskt inte så mycket... ;) Mysigt att vara hemma såklart! Har varit hos syster och Ebba en sväng, svinkallt och halt på vägarna så nu stannar jag nog inne resten av dagen. Åtminstone tills ikväll då det blir träning på Friskis. Nu lunch!

Fredag!

Så skönt med fredag! Har varit iväg på lite spännande saker under förmiddagen men nu blir det strax lite plugg här hemma och sen träning i eftermiddag. Kvällen har vi tänkt spendera framför tvn. Lugnt och skönt precis som fredagar ska vara! :) Förresten så är våra ringar snart klara...

Gymmet

Har hunnit med en runda på gymmet idag och körde ett ben/rygg/mage-pass. Känns verkligen i kroppen att jag inte är riktigt pigg. Har haft ont i halsen och känt mig lite halvdan senaste dagarna så nu blir det vila resten av dagen. Invigde i alla fall det senaste tillskottet bland mina träningslinnen!




 


Blommogram

Igår fick jag ett samtal från Interflora att jag hade ett blommogram att hämta idag. Det var från min älskade såklart som hade skickat en jättefin bukett med rosa blommor! ♥ Tyvärr får vi ju inte träffas denna Alla ♥ans dag men på onsdag! Vi bytte faktiskt lite presenter förra helgen jag var hemma. F fick en snygg tröja från Solo av mig och jag fick ett par jeansleggings från Object så jag hade inte förväntat mig några blommor idag! :) Söt han är!

Tyvärr slutade matchen igår med lätt hjärnskakning, en skadad axel och en stukad tumme för min älskling. Han är just nu på akuten för att kolla upp framförallt axeln som gör riktigt ont. Så ledsamt att inte kunna vara hos honom och stötta, det är det värsta med att vara särbos och ha 35 mil mellan sig.






Min lördag


Sex & the City + bandy på datorn.


Nytt i garderoben


Idag invigde jag min nya volangtopp från HM, ett riktigt kap för endast 99 kronor.


Bröllopsminnen ♥







En gästbok till bröllopsfesten inhandlades härom veckan med sidor för både oss och gästerna att fylla i. ♥


Tävling!



Jag är med och tävlar hos Ellinorak om fiiiina produkter från TIGI!


Sjuk...

Tyvärr fick det bli en del inställda planer den här helgen då jag ligger halvt däckad i magsjuka. Så tråkigt när jag är hemma men tur ändå att jag ska stanna till tisdag. Hade inte klarat en tågresa idag! Men men så är livet, är åtminstone lite piggare idag...


Åhhh vad underbart!

Uppsatsen är klar! Hur skönt som helst så om en timme tar jag tåget hem. Det ska obeskrivligt underbart att få tillbringa hela 5 dagar tillsammans med min blivande man. Har shoppat ännu en ny bröllopstidning att läsa på tåget så resan kommer nog gå bra även om det blir förseningar! :)

Hoppas ni får en underbar helg! ♥

Upp och ner

Februari månad har inletts sådär tycker jag, började med ett litet brev från Försäkringskassan där det stod att jag ska betala tillbaka en del av det bostadsbidrag som jag fick under 2008. Roligt, har ju liksom inget annat att lägga pengarna på... Suck. Så humöret har inte varit på topp här MEN nu är det verkligen slutspurt på examensarbetet som gäller idag och imorgon och sen ska jag HEM. Resan är bokad till fredag morgon men eventuellt bokar jag om den tills imorgon eftermiddag beroende på hur handledningsmötet går idag. Vore väldigt skönt att få komma hem imorgon, om man nu kommer hem med tanke på alla inställda och försenade tåg den här veckan.
Ringde ett samtal idag som också fick mig på lite gladare humör, har bokat in ett möte hos en eventuell framtida arbetsgivare. Spännande och nervöst!

RSS 2.0