Status

Nu var det ett tag sedan igen och nu har det ju faktiskt hänt saker här! Igår blev jag erbjuden (jajemän erbjuden, har inte ens sökt) ett sjukgymnastvik i sommar där jag ska göra min sista vfu! Känns väldigt bra och samtidigt skrämmande. Lilla jag ska verkligen arbeta som sjukgymnast...! Sen är hemtentan inlämnad och ex-arbetet är klart och godkänt. Äntligen! Nu väntar jag på att min F ska komma hit med tåget, det är försenat (såklart, hur skulle det annars vara när SJ är inblandade) och beräknas vara här om en timme. Vi ska ha en supermysig helg och vi börjar med att åka till Stockholm imorgon för lite shopping! Har en del på inköpslistan bl a lite till bröllopet... :)

Hoppas ni också får en toppenhelg!

Designa din egna bikini

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Laddar...

Snart dags för v 12 som för mig kommer innebära träning och massa hemtentaplugg. Är verkligen inte sugen på det sistnämnda men vad ska man göra? Bara att bita ihop och skriva så det är över sen, svårigheten är väl bara att jag knappt fattat vad kursen handlar om och nu är det bara en vecka kvar.
Men jag har mycket att se fram emot denna vecka! På torsdag kväll kommer min älskling hit, det händer ju inte varje dag direkt, nästan ett år sedan sen sist. I alla fall ska vi till Stockholm på fredag för att shoppa, sen fortsätter väl lördagen i samma anda fast här då och söndagen är än så länge oplanerad. Det ska bli UNDERBART!

Nu ska jag äta lite kvällsmål och se Parlamentet!

Lovely

Som vanligt är det underbart att vara hemma och schemat har varit det vanliga - stan, fika, familjen, vänner, bröllopsplanerande, mys, promenader mm mm. Nu i veckan försöker jag även få in lite plugg men det går sådär. Här hemma finns det så mycket annat roligt att göra. Igår var vi barnvakt åt Ebba och jag premiär-nattade och det gick jättebra, stolt moster! :) Hon har blivit så stor lilla tjejen, kan både dansa och gå flera steg och bland det bästa hon vet är att leka titt ut! Gullungen!
Planer för resten av veckan är våffelkväll hos svärföräldrarna imorgon och slinga håret på torsdag förmiddag. Sen dags att åka tillbaka till Västerås igen. Tiden går fort och jag hinner knappt med... Ska passa på att mysa med min älskling nu!


Födelsedag & namnsdag

Idag fyller min kära mamma år, har så klart ringt och sjungit för henne. Och jag har namnsdag, delar ju faktiskt både namn och födelsedag med självaste kronprinsessan. Skulle bara fattas att vi också skulle gifta oss den 19 juni, men så blir det ju inte! ;)

En stor kram till lilla mamma i alla fall som tyvärr ligger sjuk och nerbäddad på sin födelsedag! ♥

Kväller igen

Torsdag kväll. Dagen har bjudit på en snabbvisit i skolan, en mycket trevlig fikastund på Espresso House, gymträning, Sex & the City och lite impulsshopping hos HM som ni ser här nedanför. Klänningen kan vara en kandidat till examen annars får den bli en fin sommarklänning och kuddarna ska få ta plats i vår säng. Tygkorgen tänkte jag eventuellt ha som smyckesförvaring.

Har packat mina väskor igen för Smålandstripp imorgon kväll, ska sysselsätta mig med Snabba Cash under tågresan. Läser den nu, typ år efter alla andra! Kanske en bröllopstidning slinker ner också... ;)



Slänger in en riktig vinterbild från senast jag var hemma, men nu vill jag ha VÅR!! :)


Klick klick




En klänning till mig och två kuddar och korgen till sovrummet, allt från HM.


Inbjudningskorten ♥



 

Mycket pill men så fina blir dom! ♥


Fint under





till den stora dagen


Fynd från H&M




Bilden gör inte denna fina top rättvisa alls! Mycket finare i verkligheten.


Tankar en onsdagskväll

Dags att blogga lite igen! Livet rullar på här med lite sociologi-plugg, träning och mycket bröllopsfunderingar. Igår var ett gäng från klassen på bio och såg Alice i Underlandet. Ganska bra och lite gullig film, klart sevärd om inte annat för att Johnny Depp är med! ;) Har shoppat lite nytt sen sist också, kanske skulle visa upp lite av det...
Börjar fundera på att börja packa ihop mina saker inför min Smålandsflytt som faktiskt inte är så långt borta. Dags att börja sortera papper, kläder och saker. Vad som som ska slängas, säljas och stanna. Tiden kommer gå fort till den där lördagen i april som jag längtat så länge efter. Först hem nu i 6 dagar sen kommer älsklingen hit, sen hem över påsk och sedan nästan direkt på kurs till Stockholm i 4 dagar och sen är vi framme i mitten av april!

Men nu är det ju fortfarande onsdagkväll och jag roar mig med semifinal i bandy, Hammarby-Villa och sen blir det såklart Greys Anatomy.

Bröllopsfix

Snabb uppdatering: Idag har jag äntligen börjat med inbjudningarna, mycket pill men roligt! Har också lagt en beställning hos Calligraphen så jag hoppas det kommer massa fina saker på posten snart. :) Det går framåt!


Status

Illamående och halsont, nerbäddad i sängen.
Tredje gången i år som jag är sjuk! Så himla tråkigt. Muntrar upp mig med älsklingens match via datorn och att Greys börjar ikväll. Fick också en massa bilder idag som jag framkallat så kanske försöker pyssla lite med det om jag orkar. Blir såååå rastlös av att bara ligga i sängen, måste ha något att plocka med men sen orkar man ju inte så mycket ändå.

Har också en massa bröllopsfunderingar i huvudet, lite problem har dykt upp och massa som jag inte kan bestämma mig om. Måste ta tag i inbjudningarna i helgen, de ska ju snart skickas ut! :)


Seeeegt!

Vilken seg dag! Först jobbade vi med de sista kompletteringarna med ex-arbetet och sedan har jag läst sociologi-artiklar hela dagen fram till kl 20! Här helt slut i huvudet och nacken värker så snart blir det sängen...

RSS 2.0