Sista dagen i november

Det finns inte så mycket tid över till att blogga längre. Jag går hemifrån 6.10 och här hemma 12 timmar senare och då ska jag hinna träna, laga mat och dona här hemma innan jag går och lägger mig vid 21-22-tiden. Dagarna bara rullar på! Men i helgen har jag i alla fall varit hemma och det var jättemysigt som vanligt, tyvärr kände jag mig otroligt stressad hela helgen och fruktansvärt trött efter en vecka med ny praktikplats, nya krav och långa dagar. Men nu är det måndag igen och det är bara att ta nya tag, knappt 3 veckor kvar av praktiken och 22 dagar kvar till jag åker hem för lite "jullov".

Angående bröllopsplaneringen så har vi nu tillfrågat en kille som solist och han skulle fundera på saken. Sen har jag hört rykten om att möhippan är under planering. Borde jag bli nervös...??!! ;)





Nya adventsljusstaken från Village!


Helgen går mot sitt slut

Så är ännu en helg förbi och imorgon är det dags för en ny vecka med ny praktikplats. Lite fjärilar i magen finns det allt men jag hoppas att det ska vara en bra plats med bra handledare och jag ser fram emot att lära mig massor.

Igår hade jag en riktig slappardag med morgonpromenad, en sväng på stan för att spana efter julklappar och 3 nostalgifilmer - Ensam hemma, Gilbert Grape och Fyra bröllop och en begravning. Idag blev det gymmet en sväng och sen har jag pysslat här hemma resten av dagen. 6.24 går mitt tåg imorgon bitti så jag ska strax krypa ner och sova. Kanske blir att kika lite på Bridget Jones som går på 3an vid 21.00.

Ps. Bröllopsplanerandet har stått stilla ett tag nu, mycket annat som tar tid men snart hoppas jag hinna med litegrann igen!

Önskelistan

♥ Carolas nya julskiva
♥ DVD-box Ally McBeal säsong 1, 2 och 3 (finns på Hemmakväll i stan)
♥ Presentkort HM, HemåVila, Gina Tricot
♥ Plattång (eller pengar till en)
♥ Leilas "A Piece of Cake"
1 smet 100 muffins
Telåda (finns på Invit för 149kr!)


Ledig fredag

Idag så ska jag faktiskt ha en ledig fredag, det var inte igår! Vi ligger så bra till med examensarbetet så vi bestämde oss för att vara lediga idag. Ska bara kolla över min hemtenta och skicka in den nu på förmiddagen så ska jag släppa skolan sen för dagen och istället ägna mig åt lite städning, lite stanspring med Fridha, träning och självklart Idol ikväll.

Annars i veckan har jag avslutat första praktikperioden och fått bra betyg så det känns toppen även om det var lite sorgligt att lämna alla där då jag trivts väldigt bra. Igår hade vi hejdå-kalas för Malin som ska till Thailand ett par månader, mycket trevligt var det!
Nu ser jag fram emot helgen!

Helgen

underbart det var att vara hemma i helgen!! Bara massa mys, fika, bebisgos, julbak och umgås med la familia. Längtar redan till nästa vecka då det blir en snabbvisit igen. Saknar ju er allihopa här uppe!


Godmorgon

Praktiken är avklarad för den här veckan och nu blir det jobb med examensarbetet idag och imorgon. Så först skolan och i eftermiddag/kväll blir det träning, packa, fixa en sak till syrran på stan och lite annat plock här hemma. Behöver jag säga att jag längtar till fredag eftermiddag...?!

Räknar ner...

Denna vecka betyder hemresa på fredag! Jippie! Dagen har spenderats först på praktiken med lite patientbesök och praktisk träning, en promenad och sen komplettering av vårt PM. Hoppas att det blir godkänt nu! Nu blir det en dusch och sen sängen.

4 dagar kvar till hemresan... ♥
264 dagar kvar till Vårt Bröllop... ♥

... och så kom Polly

Efter ännu mer söndagssysslor och lite softande så blir det film på 3an resten av kvällen. Jag längtar redan till nästa helg så jag hoppas att den här veckan går snabbt! Ska ringa och prata lite med min älskling strax också (som jag snart får träffa på riktigt!!). :)

På önskelistan



Snälla tomten, denna telåda från Different Design får jättegärna ligga under granen i år! Finns att köpa hos Ljuva Ting för 299 kronor.


Andra saker på önskelistan: 1 smet 100 muffins, Leilas A piece of cake och en plattång då min bästa GHD har lagt av efter 5,5 års trogen tjänst... Återkommer om vilket märke som önskas! :)


Skön söndag

Jag startade min söndag med ett träningspass med en av mina favoritledare på Friskis här i Västerås. Sen blev det en runda på stan för lite ärenden och nu blir det film ett par timmar framöver. Ska försöka orka titta lite på min hemtenta idag också men det är ju sååå skönt att bara vara ledig och göra roliga saker! :)

Yes!

Älskling hade seriepremiär idag. Vem gör 4-5 i 90:e minuten och avgör matchen?! Jo Min Blivande Man! Nu är jag stolt bandyänka här! :)

Update: Det visade sig att Min F gjorde även 4-4 i matchen och blev matchens hjälte! Här är länken till matchinfo för er som är intresserade!

Lördag

Idag blev det sovmorgon vilket verkligen behövdes efter en många tidiga mornar den här veckan. Men nu är det dags att ta tag i hemtentan ett par timmar framöver. Det skulle vara så skönt att bli klar nu i helgen men vi får väl se vad motivationen räcker till.

6 dagar kvar till jag får se min älskade igen... ♥
266 dagar till Vårt Bröllop... ♥

Brudskor

Precis som många andra har jag lite svårt att bestämma mig vad jag ska ha för skor på bröllopet. Egentligen vill jag inte har några typiska brudskor utan gärna några som att går att använda fler gånger. Lite klack vill jag också ha men de måste vara bekväma och lätta att gå i. Den stora frågan är färgen, jag är lite inne på rosa men inte riktigt så mörka som bilderna nedan! Skulle det funka?!



Bild från ProjectWedding.com


Bild från Have2have.se


Bröllopsnatten igen

Nu är största sviten på herrgården bokad lördag till måndag! Alltså blir det två nätter där med två hotellfrukostar och 3-rätters middag på söndagskvällen. Vi ville gärna ha en extra natt där för att verkligen kunna koppla och njuta av de första dagarna som nygifta och det gick fint att ordna. Lyx för oss två! ♥


Time to Sleep

Oj vad tiden går fort! Redan onsdag imorgon och dags för Hjälpmedelsmässa på praktiken, vi hoppas på gratis godis och pennor! ;) Sen blir det nog bandy på kvällen, hemmapremiär för VSK.

Nu ska jag se på Christine och sen ringa min älskade så han får lite prat-sällskap på vägen hem från träningen.

10 dagar kvar till hemresa
270 dagar kvar till bröllopet

Tips på kvällsmål

Har fått frågan vad jag brukar äta på kvällen. Detta beror lite på om jag tränat eller inte och hur mycket tid jag har mm. Det bästa är så klart att äta en middagsmål vid 18-tiden men oftast tränar jag då så ibland blir det middag innan träning eller efter lite senare på kvällen. Annars blir det ex äggröra, fil och flingor, havregrynsgröt, frukt och kesella eller goda smörgåsar och en kopp the. Har tyvärr inga superidéer då jag själv tycker att detta är lite och svårt och just nu när det är mycket med praktik och pendlingar så har maten tyvärr fått komma i andra hand. Hoppas ni fått lite tips nu, annars får ni fråga igen.


Söndagssysslor

Idag har jag varit ute på en liten minitripp till Hälla. Det blev en rejäl promenad fram och tillbaka och lite shoppat på Ikea (värmeljus!) och Maxi (mat såklart!). En bröllopstidning följde med hem också. Nu har jag slängt i en tvätt i maskinen och ska fixa lite här - plocka, laga matlåda till veckan, handla lite som jag glömde innan idag, plugga lite kanske (hemtentan väntar...) - men sen blir det en lugn kväll framför tvn med nya tidningen och en kopp te. Längtar!

12 dagar kvar till jag får krama min M2B... ♥
272 dagar kvar till Vårt Bröllop... ♥

RSS 2.0