Skönt med torsdag

Sådär ja, nu är 2 veckor av praktiken klar! Förkylningen håller i sig men är inte sämre idag i alla fall så jag har varit iväg och tränat en sväng. Däremot är inte magen riktigt som den ska så det får bli sån där magnyttig yoghurt idag också (Activia tror jag den heter, riktigt god faktiskt). Sen hade jag sett fram emot tv-kväll med Singing Bee och Lyxfällan men syrran upplyste mig och att det var Rosa Bandet-galan istället så det får det bli. Ska ladda upp inför en lång dag med examensarbete och tejpkurs imorgon. Men först MAT!

Förkyld

Usch jag har blivit förkyld igen! Jag har haft världens bästa immunförsvar efter att ha jobbat ett halvår på dagis men nu verkar det ha börjat ge vika. Dessutom har mådde jag superilla hela natten samtidigt som några grannar hade fest (?) i korridoren och en annan spelade elgitarr! Till typ 2 i natt!! Normalt? Nope.
Så nu blir det att vila resten av kvällen! Och självklart att se Greys!


Söndag

Jag hade stora planer för den här dagen och hade tänkt hinna med både ett pass i gymmet och ett gympapass men tyvärr försov jag mig lite och kände inte alls för att stressa iväg till gymmet när jag vaknade. Så istället blev det mysmorgon med frukost på sängen och datorn och tvn som sällskap. Inte fel det heller faktiskt en sån här tråkig och grå morgon.

Planerna för dagen är ev stan en runda, kanske en promenad, pyssla lite här hemma, plugga lite, följa älsklingens finalmatch på datorn, One Tree Hill, Gossip Girl, Wallander och så lite söndagsångest på det!

Stolt blivande fru

Min blivande man ringde nyss och berättade att han gjort 1 mål och 2 assist på deras ena match idag! Klart man blir stolt över sin lilla bandyspelare! :)

Planeringen

Idag är det 280 dagar kvar till vårt bröllop! Kyrkan och festlokalen är bokade, klänning och slöja är köpt, boende för bröllopsnatten är bokat och jag har gjort ett provex av våra inbjudningar som blev superfint. Tänkte göra festprogram och tackkort i samma stil och även placeringskorten. Tycker att vi ligger väldigt bra till tidsmässigt. Jag har kikat runt på olika bröllopswebshopar och tänkte börja inhandla lite dekorationer mm efter jul för att få kostnaderna lite mer utspridda och i december ska vi till guldsmeden och bestämma om ringarna och de ska sedan tillverkas i februari/mars. Det enda som oroar mig lite är fotografen och solist till vigseln. Har lite förslag men inget är spikat ännu. Det är ju så pass stora och viktiga saker men jag tror det ska ordna sig. Sen återstår det ju så klart massa ännu som sång till första dansen, tårtan, brudbuketten, frisyr, morgongåva mm mm. :)




Fin rosa dukning


Önskelistan

Nu är det ju "bara" 2 månader kvar till julafton och idag hittade jag två receptböcker som gärna får ligga under granen i år. Den första är 1 smet 100 muffins och den andra Leilas A piece of cake. Ett tips bara! ;)


Redan fredag igen

Kan inte säga annat än att det är underbart med fredag! I veckan har det varit fullt upp så i helgen ska jag bara slappa och ta det lugnt. Börjar med ett danspass strax sen blir det en lugn kväll med Idol och sushi tror jag.

21 dagar till nästa hemresa...

281 dagar till The Wedding...


En ny vecka väntar

Den här helgen har gått så fort! Men jag har hunnit med litegrann ändå. I lördags gjorde jag ett förslag på inbjudningskorten och det blev så bra så jag tror att jag har bestämt mig för hur temat på alla kort och program ska se ut. Har hunnit med en del träning också och två filmer. Båda i sann bröllopsanda - The Wedding Date och Bröllopsfixaren.


Nu ska jag ringa till min blivande man och säga gonatt sen måste jag sova så jag orkar med en första dag på ny praktikplats. Det brukar ta lite energi!


Lördagsmorgon

Åh vad skönt med helg! Det behövs verkligen efter en vecka full av jobb med PM och examensarbete. Igår hade vi Idolkväll här med finmiddag (fläskfilé och kroketter) men vi tyckte nog att fel person åkte ut till slut.

Nu blir det en tur till Friskis för både lite gym och ett medelpass sen ska jag bara njuta av att vara ledig. Kanske blir det en runda på stan, kolla en film och bara ta det lugnt.

 

27 dagar kvar till nästa hemresa...

287 dagar kvar till The Wedding...


En vanlig tisdag

Efter en dag som har gått superfort med pm-skrivande och en liten promenad så blir det en lugn kväll här i min lilla studentetta. Har suttit och byggt lite på min farm på Facebook (FarmVille) men nu ska jag ta mig i kragen och laga lite matlådor och fixa lite här. Av nån konstig anledning ligger det liksom saker och kläder överallt och imorgon måste det vara någorlunda ordning då vi ska ha skrivstuga här igen. :) Sen blir det belöning i form av Ugly Betty och Desperate Housewifes (som slutade väldigt spännande förra veckan!).

Vad gör ni ikväll?


Inredningssugen

Senaste tiden har jag varit mer än sugen på att shoppa massa inredningsprylar och fixa och dona hemma i VÅR lägenhet. Har hittat många mysiga webshopar och mamma och jag besökte några i helgen också. Just nu är jag inne på väggord, mycket vitt och mysigt. Och sen börjar det ju snart bli dags att se sig om efter lite julfint också.

 

Ljuslykta kungakrona och de superfina huslyktorna kommer från Gårdsromantik.


 

Mysiga väggord "Fånga Dagen" och "Lycka", också de från Gårdsromantik.


 

Mysig ljuslykta med hjärtan och snygg förvaring till kattmaten istället för de tråkiga påsarna, båda kommer från Carlsson Interior.se




Väggord Hope & Love även det från Carlsson Interior.se


Ny vecka

Måndagen är här igen och denna vecka kommer till stor del bestå av PM-skrivande inför vårt examensarbete. Det kommer nog bli en del träning också hoppas jag och laddning inför VFU:n som börjar om en vecka. Måste nog repetera lite inför det också!

32 dagar kvar till nästa hemresa...
292 dagar kvar till The Wedding...

Helgen

Jag har haft en toppenhelg med mamma såklart med shopping, god mat och mys. Mamma var största shopparen men jag blev i alla fall en kofta rikare + lite saker till skolan som mappar, pärm mm. När mamma hade tagit tåget söderut så gick jag och hyrde Bröllopsduellen för att få lite inspiration. Tyvärr tyckte jag nog inte att filmen var så jättebra. Mest rörigt fram och tillbaka och det var väl inte förrän i slutscenerna som man fick lite bröllopskänsla.

Nu ska jag planera veckan och se Wallander på 4an.


Mamma-besök

Idag kommer min kära mor på besök så helgen kommer att ägnas åt god mat, fika, shopping och kanske lite bröllopssnack. Men först är det handledningsmöte inför examensarbetet och sen lite jobb med det men sen tar jag helg!


The Wedding Night ♥

Min blivande man överraskade mig idag genom att berätta att han har luskat runt i detta med boende för bröllopsnatten. Vi var helt på det klara med att vi inte ville tillbringa den hemma i lägenheten utan på nått mer romantiskt ställe, nämligen en speciell herrgård. Och nu visade det sig att han kan boka den genom sitt jobb och få lite rabatt på priset, vilket är välkommet så klart! Så jag hoppas att det bokas denna eller nästa vecka så kan vi bocka av ännu en sak på att-göra-listan.


En av sviterna på herrgården


Project Wedding ♥






Bilderna kommer härifrån!


Älskade Husfruar

Tittar just nu på Desperate Housewifes där Susan ska gifta sig med Mike igen! Hennes klänning är mycket lik den som jag fastnade lite för först men som inte riktigt passade i budgeten. ;) Fin är den! Åh om 298 dagar står vi också vid altaret! ♥

Helgen hemma var underbar som vanligt, jag behöver en dos kärlek av nära och kära för att orka med sista året känner jag. Men igår drog plugget igång igen då kursen för Examensarbetet startade och imorgon börjar den kliniska kursen så det är full fart framåt. Tyvärr tycker tydligen lärarna på programmet att det inte räcker med att ha en kurs i taget utan vi kör två samtidigt! Suck, jaja jag hoppas att det ska gå vägen ändå.

Nu ska jag hoppa in till tvättstugan!


Tentadags igen

Ja imorgon smäller det igen, veckans andra tenta, denna gång skriftlig. Pluggandet idag har gått sådär som det brukar göra dagen innan, då är man trött på att plugga och hittar på tusen andra saker som man tycker är viktigare. Och så sitter man här kvällen innan och har lite smått ångest.
Men det ska bli otroligt skönt att få den här tentan gjord också och sedan är det äntligen dags att ta tåget hemåt igen. Var ju 3 veckor sedan sist. Behöver ladda batterierna lite med nära och kära!

Håll tummarna för mig imorgon är ni snälla!


RSS 2.0