HEMMA!

Så var man Smålandsbo igen då! Flytten gick bra dock är hela köket fullt av mina saker så i helgen måste vi ta tag i det. Annars rullar det på, avslutade en kurs igår och på måndag börjar den sista någonsin. Känns märkligt men väldigt skönt!

Nu ska jag baka muffins till sambons jobb, de ska få alldeles nybakta chokladmuffins till förmiddagsfikat!


Vart tog våren vägen?!

Terassen utanför mitt fönster är helt plötsligt vit och det snöar ute?! Jag vill ju ha VÅR!! Jaja enligt prognoserna skulle det väl bli bättre väder i helgen och det är ju tur det för då ska jag flytta!!! Längtar, ja. Så idag måste jag ta tag i packningen igen, det har legat lite på is sen helgen. Men idag blir det att stryka massa saker från Att göra-listan... :)


Kronprinsessan
Vilken underbar klänning på vår kronprinsessa! Längtar tills vi får se brudklänningen!


En vecka kvar

Vilken otroligt produktiv lördag jag har haft! Började med ett besök på gymmet och sen ett 75-minuters spinningpass, nästintill död efter det. Men sen blev det att putsa fönster och börja packa och röja bland mina saker. Hur mycket kan man samla på sig på knappt 3 år? En hel del antar jag. Klockan 18 tog energin slut så det blev en promenad istället och sedan Körslaget. Team Picasso är helt klart bäst tycker jag! Heja Västerås!!

Sitter nu och kikar runt på alla möjliga nätshoppar eftersom mitt shoppingsug typ dubblas varje vår men nej har redan lagt tre beställningar den här veckan så det är mer än nog. Då var i o f s två stycken skor och väska till bröllopet så det får väl räknas som nödvändigt. Den där beställningen från HM gjordes av bara farten! ;) Men nu hittade jag en klocka som jag blev lite sugen på, behöver en jag kan ha i jobbet... Eller nått! ;)

Endast en vecka kvar nu till flytt! Syrran + sambo, lillebrorsan och F kommer upp på lördagen och kör hem det största lasset sen stannar F och jag kvar och tar den sista städningen och packningen. Men på lördagskvällen blir det mys! Hoppas på bio och middag ute sen drar vi hemåt på söndagen.
Känns väldigt konstigt att börja packa ihop mina saker, känns som det var igår jag flyttade hit men ändå inte. Mycket har hänt på vägen, både roliga och mindre roliga saker. Men nu börjar snart ett nytt liv med (förhoppningsvis) jobb, samboliv och vardag igen. Det ska bli underbart! Ska börja med att måla om vårt sovrum när jag kommer hem. Vill ha vitt! Just nu är det sandfärgade väggar med en brun fondvägg som fanns när vi flyttade in. Är så trött på den nu så det blir bara vita väggar. Har lite andra planer också som ska fixas så fort jag får tid...

Oj, det blev ett väldigt långt inlägg! Hoppas ni orkar läsa... :)

Vårkänslor

Igår och idag har det verkligen varit vår här! Underbart, riktiga vårkänslor får man ju! Igår blev det fika ute i parken ett par timmar och idag blev det lunch utanför skolan i solen. Mycket trevligt! :)


Hittade den här bilden i datorn från den 20 februari i år med vår stackars lilla Peugeuot helt insnöad. All den snön känns väldigt långt borta nu! :)


Bröllop update ♥

Dags för en liten update gällande bröllopet. En stor kartong innehållande bl a askar, rosenblad och såpbubblor anlände för några veckor sedan, inbjudningskorten är utskickade, F har valt ut kostym och jag har beställt tid för provning av klänningen idag. Har också (troligtvis) bestämt mig för skor och väska så det ska jag nog beställa denna veckan. Så det går framåt nu, snart bara 3 månader kvar vilket känns heeeelt galet, men underbart så klart!


Bild: privat!


Intensiva dagar

Friskis & Svettis-kurs, steg 1, i fyra dagar... Träningsvärk och trött i både huvudet och kroppen men ändå fylld med en hel del Friskis-anda! Dags att börja träna inför steg 2 imorgon?!

Lycklig

Livet leker och ingen blogglust infinner sig. Ska njuta av sista kvällen med min älskade nu och tänka på att det bara är 20 dagar kvar tills vi blir sambos igen! Galet och underbart...


RSS 2.0