Bröllopsmässan nästa ♥

Skönt med söndag och sovmorgon! Ska strax iväg på bröllopsmässan, spännande! :) Idag är det 6 månader kvar till bröllopet och jag och älsklingen firar också 5,5 år som förlovade! ♥


Asos


Nått liknande denna underbara klänning vill jag ha på min examen i sommar.
Denna kommer från Asos.


Lördag igen

Lördag igen då, vilket betyder spinning på förmiddagen och så även idag. Bra och jobbigt pass så efteråt fick det bli en smarrig lunch bestående av omelett, kalkonskinka, lite sill och en smoothie. Sen har jag varit duktig och tvättat också och nu har äntligen älsklingens match dragit igång (liveuppdatering) efter lite krångel med isen nere i Göteborg. Så det blir datorn en stund framöver nu sen är jag vrålsugen på sushi ikväll, och lite godis också kanske! :)


Bröllopstema ♥

Här har jag bröllopstema ikväll med American Pie 3 - The Wedding på tvn, ny bröllopstidning från Amelia och letande efter brudskor på internet. Och i helgen blir det Bröllopsmässa på Stadshotellet här i Västerås, perfekt då det på söndag är 6 månader kvar till den stora dagen! ♥

Nu ska jag leta ännu mer inspiration!

Snöstorm

Sovmorgon idag så det fick bli en morgonpromenad i kylan och snön. Nu vräker det ner utanför fönstret, jag som vill ha vår!! Lite tidigt kanske men visst är man vårsugen nu när det har varit en riktig vinter länge. Ska strax göra mig iordning för skolan och ännu lite ex-arbete sen blir det spinning!

En vanlig tisdag

Livet rullar på här, examensarbete och träning om vart annat. Idag har vi dock haft det ganska lugnt och skönt och gympasset är redan avklarat. Så nu har jag hela kvällen på mig att fila på mitt CV och kanske börja skriva lite på mitt patientfall. En god middag ska också fixas, chorizokorv med coleslaw och tomat blir det idag.


Pearl of Love


Dogeared´s Pearl of Love - det perfekta halsbandet till bröllopet?


Söndagssysslor

Oj vad denna söndag har gått fort! Startade med ett jympa-pass på förmiddagen och sen en runda på stan efter det. Shoppade lite träningskläder som sagt så nu är januaris shoppinglista färdig. Har hunnit med att städa, laga mat, fila på mitt CV, blogga och lite till också men nu är det dags att landa i sängen framför filmen på 3an med laptopen i knät. Ska ladda inför en ny vecka full med examensarbete och träning!

Dagens shopping


Träningsbyxor från Röhnisch och två linnen från JC som ska användas till träning.


Blus från Gina Tricot.


Omelett


Denna goda omelett med brieost, avocado och alfalfagroddar åt jag idag som 2a frukost/lunch efter träningen. Jättegod!


Lördagsmorgon & spinning

Jag har startat min morgon med en portion havregrynsgröt och strax blir det ett spinningpass. Premiär för det här Västerås faktiskt, så det ska bli spännande. Annars kommer min lördag bli lugn och skön. Ska följa älsklingens match på datorn, tvätta lite, kanske kolla lite bröllopstv, skriva CV. Är sugen på en liten sväng på stan också (såg mycket fint där igår) men kanske sparar det tills imorgon istället.



Bröllopsfotografen ♥

I lördags bokade vi en fotograf till bröllopet! Vi besökte hans studio och tittade lite på vad han gjort tidigare och så. Superfina kort och album så det var ett lätt val! Han kommer fota oss för porträtt och sedan även i kyrkan! ♥

PS. Eftersom jag helt missade Vårt bröllop i era händer på 3an när det sändes ska jag nu tillbringa helgen med att se alla avsnitt på hemsidan! Längtar! :)

Ny

 

Nya stickade tröjan från Gina Tricot!


En underbar helg

Nu är jag tillbaka i min lilla studentetta efter en underbar helg hemma. Började fredagen med en lång sov- och mysmorgon i soffan framför tvn med tjocka täcket. Mycket skönt! Plocka bort julen, syster & bebisbesök, träffa vfu-handledare och en sväng på stan hann jag också med innan bandyn på kvällen. 2 mål, 2 assist och matchens bäste spelare stod min älskling för så jag var så stolt bandyfru! Vann gjorde dom också med 6-3! Igår gick vi en sväng på stan (shoppade en supersnygg vårjacka från VILA + lång stickad tröja på GINA TRICOT), lunchade ute, besökte bröllopsfotograf (mer kommer om det i ett annat inlägg) och på kvällen blev det mys i soffan med film (My Sisters Keeper) och mat och lite gott. En mycket bra lördag! Idag hann vi med besök hos svärföräldrarna och mina föräldrar för middag. Provade min klänning också som hänger ute hos mina föräldrar och bara väntar på att bli använd... :)

Nu ska jag försöka sova så jag pigg inför min sista termin på sjukgymnastprogrammet som börjar imorgon och en vecka full av uppsatsskrivande!

Nu tar jag helg!

Praktisk examination idag och jag var lite smånervös kan jag ju säga. Mest inför den praktiska delen + teoretiska frågorna kring det. Resultatet blev GODKÄNT på praktiska biten men UNDERKÄND på patientfallet! What??!! Jaja, inte hela världen intalar jag mig utan det är väl bara att hitta nån snäll villig person i närheten som kan tänka sig ställa upp till min omtenta då. Nu tar jag i vilket fall helg och försöker ignorera att jag för första gången i mitt liv har blivit underkänd på en tenta. Hmm, nåja nån gång ska ju vara den första för allt! ;)

Hoppas ni får en toppenhelg!

Paus

Paus i plugget för lite lunch. Var hos tandläkaren idag och var beredd på att betala en hutlös summa pengar men de hade erbjudande för nya kunder så det skulle kosta 395 kr, sen får man visst ett bidrag på 300 kr varje år av Försäkringskassan så 90 kr blev det i slutändan. Perfekt för en fattig student såhär i januari! :)

Om 24 timmar har domen kommit, godkänd eller icke godkänd.

Vill ha!


Dessa träningsbrallor från Röhnisch är det som jag har spanat in! Så fina!


200 dagar ♥

Ännu en pluggdag, lyckos er som har er exa gjord idag. Guuuu så skönt det hade varit! Men plugg imorgon också och sen är det min tur. Blandade känslor inför det, både jobbigt men väldigt skönt när det är över. Sprang förbi Team Sportia på vägen till Apoteket tidigare idag och hittade så snygga träningsbyxor! Vill ha! Får väl se om det finns en anledning att fira mig själv på torsdag. Hittade också världens sötaste high heels på Scorett, tänk om de varit ljusrosa! Nu fanns de bara i svart, brunt och lila.

Just det, 200 dagar till dagen med stort D. Stort. ♥


En kopp te

Skönt att jag är piggare idag så jag orkade plugga, 6 timmar blev det. Konstigt att jag inte är mer laddad inför denna (förhoppningsvis) sista examination än jag är. Beror nog på skoltröttheten, hösten har varit minst sagt intensiv. Nu blir det i alla fall en kopp te och sen sova. Ännu en dag av plugg väntar imorgon.

Checklistan ♥

12 månader innan (augusti)

♥                          Bestäm datum för bröllopet - 31 juli 2010

♥                          Bestäm vilket slags bröllop ni vill halitet & romantiskt

♥                          Bestäm hur många gäster ni vill ha till bröllopsfesten - ca 30st 60st

♥                          Boka kyrka eller lokal för vigseln

9 månader innan (november)

♥                          Gör en budget över vad bröllopet får kosta

♥                          Leta upp bröllopsklänning - har hittat och köpt drömklänningen!

♥                          Boka festlokal

♥                          Boka hotellrum för er själva - har bestämt vilket men ej bokat 

♥                          Sätt ihop gästlistan - nästan klart

♥                          Dela ut roller till gästerna - värdparet är utsett men inte mer

♥                          Boka fotograf - en kompis fotar hela dagen + en professionell till porträttfoton (ej bokad)

6 månader innan (januari)

♥                          Börja planera arrangemanget kring festen

♥                          Utse en toastmaster - hoppar toastmaster

♥                          Bestäm tema för bröllopet - sommar! Rosa och vitt 

♥                          Beställ brudbukett och övriga blomarrangemang

♥                          Beställ trycksaker tex inbjudningskort och tackkort

♥                          Börja planera bröllopsresa

♥                          Bestäm kläder för tärnor och brudnäbbar

Ok, enligt denna lista så ligger vi lite efter med gästlistan, dela ut roller till gästerna och boka fotografen. Denna månaden är det dags att börja planera arrangemanget kring festen, beställa blommor och trycksaker. Blommor tycker jag nästan är tidigt men ska nog besöka en blomsterhandel för lite prisuppgifter. Har även tänkt börja köpa in material till inbjudningskort, placeringskort mm denna månad. Känner mig inte stressad överhuvudtaget ännu, det är ju faktiskt över ett halvår kvar! :)


Håruppsättningar


Romantiskt som Diane Kruger...

... och Michelle Willams

 


Eller klassiskt som Natalie Portman


Plugg all day long

Känner mig lite bättre idag som tur är då det nu verkligen står PLUGG på schemat fram till torsdag. Hoppas motivationen infinner sig snabbt och allt går som på räls idag. Fridha kommer hit om en liten stund och sen är det  bara full fart framåt som gäller. Drömmer mig bara lite bort mot våren, bröllopsplanering, flytt i slutet av april... Åh vad jag längtar!

Hoppas ni får en bra dag!

Text i ringarna?

Vad ska man skriva i ringarna?! Vi har nog kommit så långt att vi vill ha något på latin. Har två förslag men vet inte om de får plats, vill nog gärna ha med namn och datum också. Här finns fler förslag på latin och denna sida har massor av engelska förslag!

Vill också tipsa om denna sida om du letar efter idéer till vigselring. Jag har ju redan bestämt hur min ska se ut men här fanns det många fina!




Dunderförkyld

Vaknade i natt, dunderförkyld. 4 dagar kvar till tentan, kul. Nope. Har laddat upp med clementiner, apelsin, grapefrukt och sorbetglass. Hoppas det hjälper! :)

Kylig lördag

Brr, vad kallt det är! Var ute på en promenad i morse och mina stackars lår höll på att förvandlas till isbitar! -25 grader visade SMHI att det var. Ska nog försöka komma iväg på ännu en promenad i eftermiddag men annars ska jag sitta inne i värmen. Tentan närmar ju sig med stormsteg så egentligen är det plugg som står på schemat, tyvärr tryter motivationen... Som alltid. Men lite plugg till sen blir det ledigt ikväll med filmmys.

Bildregn


Julafton 2009

 

Snöigt och kallt var det!





Nyårsafton 2009 - på väg ut till fest!


Bröllop update

204 dagar kvar till dagen med stort D.

♥ Gästlistan är påbörjad nu men tyvärr inte alls klar. Just nu är det jag som velar om vilka släktingar som ska bjudas. Inte alls lätt det där när man har en stor släkt, vart ska gränsen dras? Måste ta mig en ordentlig funderare.

♥ Frisören är bokad, får se om jag ska sminkas och klä på mig där också.

♥ Besökte en fotograf häromdagen och nästa lördag ska vi till en annan och se vad han har att erbjuda. Sen hoppas jag att vi kan boka någon av dem efter det.

♥ Kostnadsförslaget på ringarna kom idag, inte riktigt så högt som vi gissade men ändå mycket högre än vad vi hade budgeterat från början. MEN det blir denna kombination i alla fall. Kommer bli så fint! De kommer troligtvis tillverkas i februari/mars. Dags att börja tänka på graveringen alltså. Fredrik vill ha något på latin, frågan är hur långt man kan skriva? Har två förslag men svårt att veta om det får plats.

Vardag

Helt plötsligt är den en vanlig måndag igen. Älskling är tillbaka på jobbet men jag är fortfarande hemma i Småland. Har blivit lite plugg idag då vi har ett patientfall som ska vara inlämnat imorgon så nu är det klart. Så var det bara tentaplugget kvar då ja... Usch inte alls laddad för det, får nog bli en promenad istället.

Längtar till sommaren, värme, sol och ledighet.

Hemligheten

Så var det dags att avslöja den stora hemligheten jag tidigare skrivit om. Vi har varit och tittat på en större lägenhet men nu har vi bestämt att vi inte ska ha den. Den var jättemysig och hade superfint kök och badrum men var ändå inte riktigt vad vi vill ha. Sen låg inflyttningen 1 april och då har jag inte flyttat hem från Västerås ännu och vi kommer nog ha mycket att stå i i vår ändå. Så nu vet ni. Inget stor grej egentligen... :)

Nu ska jag göra mig iordning för dagen. Ska iväg på 60-årskalas och sen blir det nog mys med älsklingen. Bara 4 dagar kvar här hemma nu! Suck.

RSS 2.0